Warta

  • How do men choose wear socks?

    Kepiye pria milih kaos kaki wear

    Sawetara wong ujar manawa kaos kaki minangka kulit nomer loro kanggo pria. Nganggo kaos sikil sing pas ing kesempatan sing pas iku sejatine ilmu. Prinsip sing paling penting kanggo pria nganggo kaos kaki yaiku negesake pertandingan sing umum. Akeh kasus, clono dowo dawa bakal langsung nutupi sisih ndhuwur. Mung kanthi ora sengaja ...
    Waca liyane
  • Teach you how to wear men’s socks

    Mulang sampeyan nganggo kaos sikil pria

    Nganggo kaos sikil sing pas ing kesempatan sing pas iku sejatine ilmu. dina iki, Ajar sampeyan nganggo kaos sikil pria 1. Warni kaos sikil pria kudu warna netral dhasar lan luwih peteng tinimbang warna celonone. Werna kaos sikil pria minangka cara paling modis lan ...
    Waca liyane
  • The benefits of wearing sports underwear

    Keuntungan nganggo jeroan olahraga

    Yen sampeyan ora nganggo jeroan olahraga profesional nalika olahraga, iku bakal nyebabake cilaka ing dodo kanca wadon. Nalika wanita olahraga, nganggo jeroan olahraga duwe akeh mupangat, sing bisa nyegah dada saka olahraga sing ngalangi. 1. Penyerapan kejut nyegah che ...
    Waca liyane
  • The socks worn by professional athletes

    Kaos kaki sing dienggo para atlit profesional

    Minangka olahraga nasional, balapan mlayu gampang kanggo miwiti, ora mbutuhake peralatan lan ora winates ing papan ajang. Kira-kira 9 saka 10 wong sing ngilangi bobot diwiwiti kanthi mlaku. Nanging diramalake sawetara wong sing ngerti babagan kaos kaki kajaba para atlit. Panjat rock ...
    Waca liyane
  • The main classification of sports socks

    Klasifikasi utama kaos kaki olahraga

    Nalika nindakake olahraga sing beda, nganggo sepatu olahraga sing beda. Kajaba, kaos kaki kudu dicocogake. Nganggo kasut olahraga sing cocog sajrone olahraga uga bakal nyuda cedera olahraga. Ing ngisor iki utamane ngenalake sawetara kaos sikil olahraga sing populer: 1.1 Kaos kaki Yoga Olahraga yoga utamane ...
    Waca liyane
  • The difference between sports underwear and ordinary underwear

    Bedane jeroan olahraga lan jeroan biasa

    Saka perspektif komposisi kain: jeroan biasa biasane katun, serat linen, lan liya-liyane, lan liyane bakal nganggo renda, sing umume kepenak lan apik. Kain kathok olahraga biasane nilon lengkap, poliester-spandeks, nilon poliester, lan liya-liyane.
    Waca liyane
  • The difference between sports socks and ordinary socks

    Bedane kaos kaki olahraga lan kaos kaki biasa

    Sing dakcritakake saiki yaiku prabédan antara kaos kaki olahraga lan kaos kaki biasa. Nalika Ubuy ngomong babagan topik dina iki, aku yakin akeh wong sing bakal ragu. Kaos kaki biasane dipakai kanthi apik, kenapa aku kudu milih kaos olahraga nalika olahraga? Apa kabeh kaos kaki? Apa bedane? ...
    Waca liyane
  • Some suggestions for men to choose men’s socks

    Sawetara saran kanggo pria milih kaos kaki pria

    Sawetara wong ujar manawa kaos kaki minangka kulit nomer loro kanggo pria. Nganggo kaos sikil sing pas ing kesempatan sing pas iku sejatine ilmu. Prinsip sing paling penting kanggo pria nganggo kaos kaki yaiku negesake pertandingan sing umum. Akeh kasus, clono dowo dawa bakal langsung nutupi sisih ndhuwur. Mung ora sengaja ca ...
    Waca liyane
  • Autumn is coming!How to choose high-quality stockings

    Musim gugur bakal! Cara milih stoking sing berkualitas

    Musim gugur wis cedhak, lan saiki musim stok. Kepiye wanita sing seneng kecantikan milih stoking sing berkualitas? Ubuy ngandhani yen gampang nguwasani telung elemen lan milih sepasang kaos kaki modis lan bermutu! 1. Deleng kualitas tampilan kaos sikil ...
    Waca liyane
  • Analysis of the development status of China’s socks industry market in 2020

    Analisis status pangembangan pasar industri kaos kaki China ing taun 2020

    China wis dadi negara manufaktur kaos kaki utama kanthi ekspor tahunan luwih saka 16 milyar pasang Industri manufaktur kaos kaki diwiwiti ing Eropa lan Amerika, kaya industri liyane. Kanthi globalisasi ekonomi sing saya jero, gaya divisi internasional tenaga kerja ing ...
    Waca liyane
  • How to choose sports underwear?

    Cara milih jeroan olahraga?

    1. Pilih kain sing pas olahraga sing apik bisa entheng, gampang dicuci, tahan rasukan, lan tanpa kringet, disaranake serat poliester lan kain nilon. Dheweke bisa memenuhi standar ing ndhuwur lan nggawe sampeyan luwih nyaman nalika olahraga. 2. Pilih gaya miturut tuwung Ing gen ...
    Waca liyane
  • Have you heard of Happy Socks? Last year it sold socks for 100 million euros

    Apa sampeyan wis krungu babagan Kaos Kaki Seneng? Taun kepungkur adol kaos sikil 100 yuta euro

    Mungkin sawetara wong sing ora kenal karo Kaos Kaki Seneng. Merek iki digawe ing Swedia ing taun 2008, kabeh ora ana ide saka Mikael Söderlindh lan Viktor Tell. Dheweke nemokake manawa sawetara kaos sikil sing cerah lan dicithak ing pasar (umume dicithak nganggo endhas Simpson) meh ...
    Waca liyane